У Первомайську Миколаївської області діє Офіс відновлення та розвитку I 03.10.2024

3 жов. 17:35


Миколаївщина щиро вдячна Уряду Королівства Данії, Програмі розвитку ООН, які допомагають відкривати різні Центри, взаємодіяти, відновлюватися, відбудовувати економіку регіону і працювати на майбутній її розвиток. Керівництво області налагоджує зв’язки з різними країнами. До слова, наразі іде обговорення плану взаємодії з Францією.

Миколаївщина намагається відійти від спонсорської допомогти та перейти до партнерства. Активно іде пошук партнерів і по бізнесу, і відновленню, щоб по-новому запускати економіку регіону. Донори відкрито заходять на Миколаївщину, тому що бачать, що громади вже визначені з питаннями, проблемами та розуміють, чим донори можуть їм допомогти. І цьому сприяють відкриті Офіси Міжнародного співробітництва у громадах.

Для масштабування проєктів міжнародної співпраці, 20 вересня на Миколаївщині запрацював ще один Офіс відновлення та розвитку — вже у Первомайській міській громаді. Це стало можливим завдяки взаємодії Миколаївської ОВА спільно із Програмою розвитку ООН в Україні та за фінансової підтримки Уряду Королівства Данії.

У програмі "Радіодень":

— якими є пріоритети у відновленні та розвитку Первомайської міської громади;

— які проєкти заплановані або реалізуються у громаді , завдяки міжнародним партнерам;

— як данці допомагають миколаївцям.

На прямому зв’язку: Тетяна Зарицька начальниця управління економіки Апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради.

Коментарі телефоном : Тетяна Дмитрієва Голова Громадсько Ради при виконавчому комітеті Первомайської МР, Лариса Позняк секретарка ГО «Ніхто крім нас».

Ведуча: Галина Самойленко

 

Інші випуски
Більше відео