Допомога військовим від громад Миколаївщини І 20.03.2024 року

20 бер. 17:35


756 днів ми дякуємо Збройним Силам, рятувальникам, волонтерам — усім тим, хто докладає максимум зусиль для нашої Перемоги. Але в першу чергу дякуємо тим, хто зі зброєю в руках захищає нашу Батьківщину.

Та дякувати на словах, це замало. Військові також чекають і на нашу допомогу та підтримку. Тож у Миколаєві цього року збільшили програму фінансування військових на 500 мільйонів гривень. Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич запропонував збільшити можливості фінансування цієї програми до 500 мільйонів гривень та зазначив, що за необхідності програму можна буде змінювати й ще додавати кошти. Він пояснив, що наповнювати програму надалі зможуть, перерозподіляючи бюджетні кошти, також зможуть використовувати кошти окремих комунальних підприємств міста, які будуть додаткові або ж зекономлені внаслідок співпраці з міжнародними партнерами.

І далі у нашій сьогоднішній програмі «Радіодень» ми дізнаємося:

  • — як окремі громади області допомагають військовим;
  • — якими є особливості такої допомоги;
  • — які варіанти допомоги пропонують у громадах.

Коментарі телефоном: Денис Кравченко — секретар Южноукраїнської міської ТГ, т.в.о міського голови; Леонід Мухарський — Веснянський сільський голова; Олег Солощенко — керівник Дорошівської громади; Максим Лагодієнко — голова Новобузької громади.

Ведуча: Галина Самойленко

Інші випуски
Більше відео