Домедична допомога: як навчають в громадах області I 15.08.2023

15 сер. 17:30


Українці хто чим може допомагають армії, відбудовують державу та підтримують тих, хто цього потребує у такий важкий час. Допомога може бути різною, але найголовніше, щоб вона була своєчасною. Інколи, це можуть бути хвилини, які зможуть врятувати життя.

Саме на надання першої допомоги був розрахований навчальний курс "Надання домедичної допомоги постраждалим в умовах бойових дій" у Миколаївській області, який сьогодні завершився. Він розпочався у квітні цього року. Його проводила Громадська організація "Центр навчання і освіти дорослих «Південь»". Курс реалізовувався в рамках проєкту "Термінова підтримка громадянського суспільства та ЗМІ у відповідь на війну в Україні". Його ініціював і провадив Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу.

Сьогодні у програмі «Радіодень» ми дізнаємося

  • - Якою були мета та суть даного проєкту та курсу зокрема;
  • - Як він реалізовувався в області;
  • - Хто і чому навчав у громадах;
  • - Яким є результат навчального курсу.

На прямому зв’язку: Ірина Баєва — керівниця проєкту «Термінова підтримка громадянського суспільства та ЗМІ у відповідь на війну в Україні», Віктор Сікаленко — голова ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь".

Коментарі телефоном: Світлана Євдощенко — заступниця голова Баштанської міської територіальної громади.

Ведуча: Галина Самойленко.

Інші випуски
Більше відео