Зміни у Порядку призначення/перерахунку пенсій І 21.06.2023

21 чер. 17:30


  • Як повідомляє Головне управління Пенсійного фонду в Миколаївській області, під час воєнного стану можна призначати пенсію автоматично. Це пенсії за віком, які призначають за наявності в системі персоніфікованого обліку даних про страховий стаж певного пенсіонера та про всі наявні виплати, які він отримав протягом свого життя. В органах Пенсійного фонду в Миколаївської області обліковується близько 288 тисяч пенсіонерів. Для роботи з ними працюють 12 сервісних центри, які розташовані у 23 адміністративно територіальних одиницях. В умовах воєнного стану виїжджаючи за кордон, люди хвилюються, що буде призупинено виплату пенсії. Законодавство не передбачає припинення нарахувань таких пенсій, єдиний нюанс — власне виплата.
  • На прямому зв’язку: заступниця начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївські області Ольга Галинтовська;
  • Коментарі телефоном: заступниця начальника відділу обслуговування громадян №6 сервісного центру Управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Миколаївській області Кароліна Газенко; начальниця відділу обслуговування громадян №2 сервісного центру Управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Миколаївській області Олена Токар.
  • Ведуча: Галина Самойленко.
Інші випуски
Більше відео