Європеїзація: шкільна освіта | 01.03.2021

1 бер. 12:15


Школа №57 ім. Т. Шевченка - перша школа в Миколаївській області, яку включили до Центру українсько-європейського наукового співробітництва.

Це громадська організація, яку створили в 2010 році в Одесі з метою допомагати українським науковцям, які вивчають європейський досвід у сфері освіти. У рамках співпраці з Центром українсько-європейського наукового співробітництва у лютому 2021 року досвід школи № 57 щодо організації дистанційного навчання презентували під час міжнародних конференції в Швеції та Нідерландах. Які можливості для вивчення досвіду країн Євросоюзу в сфері освіти й науки з’явилися у вчителів та учнів Миколаївської школи № 57 після того, як у лютому 2021-року приєдналися до Центру українсько-європейського наукового співробітництва?

Яким чином європейська реформа змінює українську школу? Гість студії: директор Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. № 57 ім. Т. Шевченка Андрій Малахов.

Коментарі:

  • вчителька фізики, учасниця VІ Міжнародної дистанційної міждисциплінарної наукової конференції в Стокгольмі Оксана Запорожець,
  • керівник кіноклубу Docudays UA при Миколаївській ЗОШ № 57 імені Т.Г. Шевченка Валерій Гончаренко,
  • координаторка в Миколаївській області Програми підтримки вчителів англійської мови Британської Ради в Україні Ірина Змунчилова.

Ведуча – Тетяна Бакоцька.

Інші випуски
Більше відео