27.08.2020. Радіодень. Місцеві вибори 2020

27 сер. 17:15


Про виклики під час місцевих виборів, що відбудуться 25 жовтня 2020 року, говорили учасники експертної дискусії «Місцеві вибори 2020: що варто знати сьогодні». У дискусії взяли участь народні депутати України, представник Державного реєстру виборців, представники асоціацій органів місцевого самоврядування, експерти. Про це повідомили на сайті Українського кризового медіа-центру. Експерти обговорили ряд питань щодо підготовки до старту виборчого процесу, що має розпочатися 5 вересня 2020-го року. 10 серпня ЦВК утворила територіальні виборчі комісії. Загалом подали понад 27 тисяч кандидатур.

Які найголовніші виклики та проблемні питання нині є в зв’язку з підготовкою до виборів та яким чином їх можна вирішити? Які нововведення з’явилися під час проведення місцевих виборів за новим виборчим законодавством? Яких ще змін може зазнати виборче законодавство напередодні початку виборчого процесу? Яким чином передвиборчі технології можуть вплинути на результати виборів?

Гості студії: політологиня Віра Ярошенко, експерт з питань виборів Михайло Антоненко.

Коментарі телефоном: експертка швейцарсько-українського проєкту “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO Олена Бойко, заступник Вознесенського міського голови Денис Хімій.

Ведуча - Тетяна Бакоцька.

Інші випуски
Більше відео