01.04.2020. Коронавірус: навчальні програми

1 кві. 12:15


На сайті Представництва Європейського Союзу в Україні 30 березня 2020-го року повідомили, що в рамках глобальної реакції на пандемію коронавірусної хвороби, ЄС оголосив про грошову допомогу Україні. Перший пакет підтримки - 80 млн євро.

Одним із напрямків роботи є допомога вразливим групам людей, які найбільше постраждали від кризи, в співпраці з партнерськими громадськими організаціями. На першому етапі залучать 2 млн євро для формування пакету швидкої соціальної допомоги в таких сферах як перехід до онлайн-освіти, підтримка культурної та креативної індустрій і продовження культурного життя в Інтернеті, боротьба з дезінформацією.

Яким чином, зокрема, онлайн-освіта для українських фахівців у рамках навчальних проєктів, що фінансують європейські країни, допоможе зменшити негативний вплив пандемії коронавірусної хвороби в різних сферах?

Гостя студії: експертка Міжнародної навчальної програми Лондонської школи гігієни та тропічної медицини «COVID-19: tackling the novel coronavirus» Аїда Болівар.

Коментарі телефоном:

  • доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та адміністрування ЧНУ імені П. Могили Світлана Сорока,
  • кандидат історичних наук, медіа експертка Рена Марутян.

Ведуча – Тетяна Бакоцька.

Інші випуски
Більше відео