27.03.2020. 17:15 Проєкт «Зігрій душу»

27 бер. 17:15


Проєкт «Зігрій душу»: реабілітація військовослужбовців.

Про нові формати роботи, в тому числі під час карантину, в рамках проєкту «Зігрій душу» розповіла співзасновниця проєкту, психотерапевтка, волонтерка Олена Снісаревська.

Проєкт «Зігрій душу» покликаний допомогти військовим, ветеранам, які повернулися з війни, адаптуватися до мирного життя, знайти порозуміння в родині, реалізувати себе в соціумі, розкрити в собі нові ресурси.

Одним з найважливіших напрямків діяльності проєкту є міжкультурний обмін, комунікація між людьми різних країн. Чергова реабілітаційна поїздка ветеранів АТО в місто Хайдусобосло в Угорщині відбулася в березні 2020-го року за ініціативи Посольства України в Угорщині. Учасниками групи були бійці, які пройшли Іловайськ і Донецький аеропорт, ті, хто побували в полоні. Серед учасників групи були й бійці, які нині продовжують захищати Україну від російської агресії. Про це повідомили на сторінці громадської організації «Зігрій душу» в Фейсбуці.

  • Якими є результати поїздки?
  • Чому благодійники з європейських країн допомагають організовувати реабілітаційні програми в ЄС для українських військовослужбовців?
  • Які подальші плани роботи в рамках проєкту «Зігрій душу»?
  • Хто може стати учасником проєкту?

Коментарі телефоном:

  • колишній боєць 79-ої Миколаївської окремої аеромобільної бригади, учасник війни на Сході України, захисник Донецького аеропорту (ДАП) Андрій Воробець (позивний «Воробей»);
  • книговидавчиня Ірина Гудим.

Ведуча – Тетяна Бакоцька.

Інші випуски
Більше відео