Представили голову ОДА та керівника СБУ в Миколаївській області

13:06, 19 вер. 2019
 
Представили голову ОДА та керівника СБУ в Миколаївській області

У Миколаєві представили нового голову Миколаївської обласної державної адміністрації Олександра Стадніка та нового керівника Служби безпеки України в Миколаївській області Віталія Герсака.

Захід, анонснований на 11-ту, розпочався на 15 хвилин пізніше.
Помічник президента Андрій Єрмак зачитав Указ про призначення Олександра Стадніка головою Миколаївської облдержадміністрації.

Олександр Стаднік розповів про принципи своєї роботи та плани. Пріоритетом назвав боротьбу із корупцією.  

Я зроблю все з командою, яка буде. Може, буде стара, може, буде нова. Але судити ви всі будите не по гарним словам, а судити будете по поступках.  Деякі речі будуть відбуватися принципово, жорстко і безповоротно.

Голова СБУ Іван Баканов представив нового начальника управління Служби безпеки України в Миколаївській області Віталія Герсака і вручив йому посвідчення. Іван Баканов каже:

  • Ви повинні жити за принципами. Принципи дуже прості: Не кради і не дай красти іншим.

Віталій Герсак, начальник СБУ у Миколаївській області, говорить:

  • Я розумію, яка ситуація в області. Я розумію, які люди прекрасні в цій області. Але люди, дійсно, бояться на сьогоднішній день висловити свою думку, бояться прийти і розповісти в правоохоронний орган про якусь ситуацію, тому що, як вони кажуть, до нас відразу прийдуть кримінальні елементи, які на сьогоднішній день, на жаль, захопили всю владу в цій області. Але я запевняю всіх, що я виправдаю в повній мірі вашу довіру і з сьогоднішнього дня готовий приступити до багатьох змін.

 

Авторка: Н. Булах
Оператор: І. Чорний