У приміщенні АЗС знайшли тіла трьох людей (оновлюється)

14:05, 18 вер. 2019
 
У приміщенні АЗС знайшли  тіла трьох людей (оновлюється)

Сьогодні, 18 вересня, в приміщенні АЗС «Фактор», розташованої на вул. Новозаводській, жінка знайшла  тіла трьох людей - працівників автозаправної станції (механіка, оператора та касира). До поліції повідомлення надійшло о 12:20. Інформацію підтвердила Тетяна  Петрова, речниця нацполіції.

На місці події працюють співробітники слідчо-оперативної групи Інгульського відділу поліції, слідчі, оперативники Головного управління, криміналісти, кінолог зі службовим собакою, експерти.


За словами в.о. начальника ГУНП полковника поліції Івана Вигівського, розглядаються декілька версій: заволодіння майном, побутова сварка, пограбування.

 

У місті Миколаєві  введено спеціальну операцію «Сирена».

Іван Вигівський, виконуючий обов’язки начальника нацполіції в Миколаївській області, каже:
- Слідчими управління, головного управління нацполіції, внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України. На місці проводяться невідкладні слідчі оперативні дії. Вилучаємо речові докази, в подальшому буде призначено ряд експертиз.

 

UPD // 17:50
Поліція затримала підозрюваного у скоєнні потрійного вбивства в Миколаєві. Чоловік на момент затримання перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції Євген Коваль.

Чоловіка затримали за місцем мешкання в Інгульському районі. 48-річний затриманий раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї. Поліцейські вилучили з місця злочину його заяву на звільнення. 
Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками п. 2 ч. 2 ст. ст. 115 КК України «Умисне вбивство двох або більше осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк  від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавленням волі. Процесуальне керівництво здійснює обласна прокуратура.

Відео Національної поліції в Миколаївській області