Внутрішньоквартальні проїзди залишилися без ремонту

17:56, 16 лип. 2019
 
Внутрішньоквартальні проїзди залишилися без ремонту

Другий тендер на ремонт внутрішньоквартальних проїздів в Інгульському районі міста Миколаєва знов залишився без переможця. Про це свідчить інформація на сайті ProZorro. Ситуацію коментує голова адміністрації Інгульського району Юрій Гранатуров.

Йдеться про майже два мільйони чотириста тисяч гривень. Площа понад три тисячі квадратних метрів. Роботи передбачені на вулицях Театральній та Молодогвардійській, у дворах трьох будинках на проспекті Центральному тощо.

Юрій Гранатуров, голова адміністрації Інгульського району, каже:
- Вже було два варіанти проведення відкритих торгів. Враховуючи те, що сума не дуже приваблива для великих підрядників, брали участь підприємства, які, на жаль, не можуть як належить готувати повний пакет документів. І в кожного з учасників були знайдені серйозні порушення. Торги, що відбулися  в середині квітня і в середині травня, були визнані недійсними. Найближчим часом відбудеться ще одна серія торгів.

 

В останніх торгах, які закрили 5-го липня поточного року, брали участь дочірнє підприємство "Миколаївський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія" автомобільні дороги України" та "Будівельна фірма "МИКОЛАЇВАВТОДОР". Дата наступних торгів залежить від того, коли учасники подадуть свої заявки.

Автор: О. Гордієнко
Оператор: С. Куропятник