Федора Барну призначили на посаду директора аеропорту

18:31, 16 тра. 2019
 
Федора Барну призначили на посаду директора аеропорту

У Миколаївській облдержадміністрації відбулася двадцять шоста позачергова сесія. Одне з розглянутих питань – про призначення Федора Барни на посаду генерального директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт». Зараз Федір Барна - виконуючий обов’язки директора.

Сесію розпочали з запізненням на 15 хвилин. Зареєструвалися 46 депутатів. Сесія повноважна.
Ілля Резніков, депутат Миколаївської обласної ради, каже:

-      Справа в тому, що ми сьогодні будемо голосувати за питання про призначення Федора Барни директором нашого комунального підприємства. Вважаю, що для того, щоб якісно і продуктивно він працював там, йому потрібно знизити навантаження. Тому я пропоную наступне: звільнити сьогодні Федора Барну з посади голови бюджетної комісії.

Федір Барна, в.о. директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт», говорить:

- Пропозиція щодо зміни складу вноситься на розгляд обласної ради виключно головою комісії. Підстава про те, що мене можливо призначать, буду вдячний, якщо підтримають призначення. Я не збираюся триматись за крісло, але  на черговій сесії, я як голова комісії, якщо мені доручить комісія підготувати за роботу саме комісії – я підготуюсь. І потім  дам підписатись чи справляюся, чи ні.  А пов’язувати це з моїм призначенням, якого ще немає, це знаєте, як в тому анекдоті…

Депутати розглянули сьоме питання порядку денного «Про призначення Федора Барни на посаду генерального директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт». Федір Барна прозвітував про виконану роботу на комунальному підприємстві  за час виконання ним обов’язків директора.

  • За той час з 20 квітня 2018 року, що я керую підприємством, ми отримали сертифікат аеродрому 23 травня 2018 року, сертифікат забезпечення пасажирів та багажу, сертифікат обслуговування направлення на місцях стягнення політних суден, сертифікат на наземне реєстрування в аеропорту, сертифікат авіаційного обслуговування в частині зв’язку авіація спостереження. До речі, саме цей сертифікат дозволив нам економити близько двох мільйонів гривень.

Авторка: Світлана Кльосова

Операторка: Юлія Кускова