В їдальнях миколаївських шкіл розпочались обшуки

16:40, 20 лют. 2019
 
В їдальнях миколаївських шкіл розпочались обшуки

   20 лютого в їдальнях миколаївських шкіл, що обслуговує комунальне виробниче підприємство з організації харчування в навчальних закладах, розпочались обшуки за фактом підміни продуктів дешевшими аналогами. Розслідування розпочали після скарг батьків на якість їжі. Зі слів депутата Миколаївської міськради Владислава Єнтіна, на підприємстві нібито закупили маргарин замість масла.
   Комбінат з 20 лютого призупинив свою діяльність - машини з продуктами не виїжджали до закладів освіти. Нам вдалось потрапити на територію підприємства, однак співробітники відмовились спілкуватись з журналістами.
  В яких саме школах розпочали виїмку продуктів для їдалень - у поліції не повідомили. Ми навідались до шкіл № 17 та № 39. Тут кажуть, обшуку не було. Комбінат привозить їм вже готову продукцію. Нарікань з боку батьків на харчування дітей в школі № 39 також нема. Жінка назвала лише своє ім’я.
  Детальнішу інформацію з приводу розслідування, зокрема й щодо кількості шкіл, в яких проводили оперативні дії, правоохоронці оприлюднять після завершення слідчих дій.

Автор: Катерина Балєєва
Оператор: Юлія Кускова