07.07.2020. Новини. 19:00

7 лип. 19:00


Інформаційна картина дня (07.07.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- В історичному центрі Миколаєва, по проспекту Центральному, планується будівництво нового торговельного центру. Підготовчі роботи вже розпочали. Представниця ініціативної групи Вікторія Крісальна говорить, мешканці будинків, розташованих поруч – проти.

- Діти їхали у возі і перевернулися. У Веселинівському районі Миколаївщини загинула дворічна дівчинка, а її чотирирічний брат зазнав травм. Хлопчика у важкому стані привезли до місцевої лікарні.

- На Миколаївщині виявили два нових випадки захворювання на COVID-19. Це чоловік та жінка 34-х та 36-ти років з Миколаєва. Обидва лікуються амбулаторно.

- Побажання та кількість народжених дітей за добу. В пологовому будинку №3, що в Заводському районі міста встановили електронне табло.

- Співробітники Центральної міської бібліотеки імені Шури Кобера та Віті Хоменка заохочують дітей до читання. Щовівторка та щочетверга протягом літа Миколаєвом курсуватимете мультимедіа автобус. Які цікавинки пропонують дітям, дивіться далі.

- Природа, сучасна архітектура, історичні пам’ятки Японії відображені в 25 світлинах. Фотовиставка «Японія моєї мрії» відкрилась у Миколаївському обласному краєзнавчому музеї.

- Міжнародний гросмейстер з Миколаєва Олександр Бортник увійшов до третьої сотні кращих шахістів планети.

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео