Куди поїхати на вихідні — підбірка локацій від Суспільного Миколаїв

Куди поїхати на вихідні — підбірка локацій від Суспільного Миколаїв

20 сер. 2020

Регіональні філії Суспільного знайомлять глядачів та користувачів мережі з мальовничими локаціями у спецпроєктах із хештегом #Мандруй_із_Суспільним. 

Це короткі відео про цікавинки регіону, відомі чи маловідомі місцини для туристів та місцевих жителів. До багатьох із них від обласного центру можна безпечно в умовах карантину добратися велосипедом чи власною автівкою. Щоб показати красу локацій із висоти пташиного польоту, для зйомок використовують дрони. 

Читайте також: Як країна святкує День незалежності — дивіться у «Ранку на Суспільному» в ефірі UA: МИКОЛАЇВ

UA: МИКОЛАЇВ стартував із відео про штучний каньйон з водоспадом — Софіївське водосховище. Далі була розповідь про Село Мигія, яке вважають одним із семи природних чудес України. Тут зберігся млин поміщика і мецената Йосипа Скаржинського. Мигійські пороги є частиною Національного природного парку «Бузький Гард». Туди з’їжджаються звідусіль любителі екстремального відпочинку, зокрема, рафтингу. 

Також команда UA: МИКОЛАЇВ розповіла про мандрівку на каяках, Єланецький степ та музей ракетних військ. 

«Можна сказати, що це літо для мене насичене подоражами. Взяла участь у спецпроекті #МандруйізСуспільним. До створення контенту долучилися колеги. Знала, що Миколаївщина дивовижна. Тепер переконалася на власні очі. Тож будемо раді розповісти про прекрасні куточки нашої області всім глядачам», — розповідає журналістка Суспільного Миколаєва Олена Клепа.

Ці й інші розповіді від команди Суспільного Миколаїв дивіться за посиланням. 

Регіональні команди продовжують працювати над відео #Мандруй_із_Суспільним. Розповіді про цікавинки інших областей невдовзі з’являться в «Ранку на Суспільному», в ефірі філій та на сторінках мовника у соцмережах.

Нагадаємо, «Ранок на Суспільному» виходить на всіх регіональних телеканалах Суспільного із 6:30 до 9:00. Дивитися онлайн проєкт можна на сайті філії. Найцікавіші рубрики та включення — на ютуб-каналі