Суспільне запускає безкоштовні вебінари: від тайм-менеджменту до управління конфліктами

Суспільне запускає безкоштовні вебінари: від тайм-менеджменту до управління конфліктами

23 кві. 2020

З 27 квітня Суспільний мовник запускає безкоштовні вебінари з розвитку особистісних навичок для всіх охочих. Академія суспільного мовлення організує серію тренінгів: від тайм-менеджменту до управління конфліктами.

Читайте також: На Суспільному навчалися медіауправління в умовах кризи

Перший вебінар із серії — «Тайм-менеджмент. Як підвищити особисту ефективність в умовах карантину». Лекторка soft-skills тренерка та HR-консультантка Наталія Римар розповідатиме про розуміння особистої ефективності та її підвищення в професійній діяльності, а також формуватиме розуміння важливості використання особистих ресурсів.

«Карантин — слушний період, щоб попрацювати над особистісними навичками. На вебінарі учасники зможуть переглянути підходи до планування та керування часом у період нестабільності, розібратися з причинами зниження особистої ефективності й обрати техніки та інструменти, які відповідатимуть індивідуальним потребам», — зазначила тренерка Наталія Римар.

Першу й другу частини вебінарів проведуть 27 та 29 квітня відповідно. Тривалість одного тренінгу — дві години, з 11:00 до 13:00. Вебінар відбудеться на платформі ZOOM. Кількість учасників обмежена.

Щоб узяти участь у вебінарі, заповніть форму за посиланням до 17:00 24 квітня. Підтвердження надішлють учасникам на електронну пошту. 

Інші вебінари анонсують згодом, серед них будуть тренінги про: емоційний інтелект, ефективну комунікацію, лідерство, управління конфліктами, командну роботу та зворотний зв’язок.

Зазначимо, що вебінари проводять у межах проєкту підтримки суспільного мовлення в Україні, який фінансують Європейський Союз в Україні, Європейська Комісія (Генеральний директорат з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення) та Міністерство закордонних справ Німеччини. Також, аби підтримати трансформацію українського суспільного мовника, навчальний заклад DW Akademie співпрацює з благодійною організацією BBC Media Action. Мета проєкту — промоція суспільного мовлення завдяки створенню функціональної цифрової мультиплатформи ньюзрум та навчального центру Академія суспільного мовлення (Public Media Academy).