Глобальний саміт миру у Швейцарії: успіх чи розчарування — дивіться у «Новому відліку» на Суспільне Миколаїв

Глобальний саміт миру у Швейцарії: успіх чи розчарування — дивіться у «Новому відліку» на Суспільне Миколаїв

12 чер. 2024

Україна та Швейцарія готують проведення Глобального саміту миру — які питання виносять на обговорення та чи наблизить це перемогу України? Говоритимемо про це 13 червня о 21:00 у проєкті «Новий відлік». Дивіться дискусію на Першому каналі Суспільного Мовлення, місцевих каналах (Суспільне Ужгород, Суспільне Кропивницький, Суспільне Рівне та інші), ютуб-каналі Першого та слухайте на Українському Радіо

Читайте також: Спецпоказ фільму «Ілюзія рівності» Суспільного в Американському домі

Також Суспільне організувало ексклюзивне опитування для «Нового відліку». Ми поцікавились у респондентів: чого вони чекають від Глобального саміту миру у Швейцарії; чи вважають, що саміт, який скликає Україна, може призвести до закінчення війни; чи вдасться росії сформувати власну антизахідну коаліцію; чи варто було запрошувати на Глобальний саміт миру росію; чи достатньо робить українська дипломатія, щоб якомога більше країн схилити на бік України? Результати цього опитування ведучі Андрій Діхтяренко та Власта Лазур презентують під час ефіру.

Зазначимо, це останній ефір другого сезону проєкту «Новий відлік», початок нового сезону команда планує у другій половині серпня.

Нагадаємо, «Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширила географію дискусії та масштабувала її на всю країну, запросивши до участі у токшоу представників громад із різних регіонів. Співведучою Андрія Діхтяренка стала журналістка Радіо Свобода Власта Лазур. 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих диджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.