Підсумки року для окупованого Криму — «Кримське питання» на Суспільне Миколаїв

Підсумки року для окупованого Криму — «Кримське питання» на Суспільне Миколаїв

28 гру. 2023

Підсумки 2023 року для окупованого півострова, посилення репресій у Криму і вихід російського флоту з акваторії Чорного моря — про це дивіться в останньому цього року випуску «Кримського питання»

Політичні ув’язнення та переслідування кримців, незаконна мобілізація жителів півострова в російську армію, посилення терору населення силовими структурами — тільки видима частина свавілля рф у Криму. Про наслідки ще одного року окупації — ведуча «Кримського питання» Олеся Вакуленко поговорить із:

  • Ольгою Скрипник, головою правління Кримської правозахисної групи;
  • Іваном Ступаком, військовим аналітиком, колишнім співробітником Служби безпеки України.

У перші тижні 2024 року «Кримське питання» не виходитиме, а повернеться на телеекрани в оновленому форматі 19 січня

Читайте також: Зміни у телепрограмі Суспільного в січні

Дивіться «Кримське питання» онлайн на сайтах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного або у записі — на ютуб-каналі Суспільне Крим.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні. 

На Миколаївщині 一 це телеканал Суспільне МиколаївУкраїнське Радіо Миколаїв та цифрові платформи: