На фронті загинув колишній телеоператор Суспільне Миколаїв Олександр Попов

На фронті загинув колишній телеоператор Суспільне Миколаїв Олександр Попов

24 лис. 2023

22 листопада поблизу Куп’янська на Харківщині захищаючи Україну загинув військовослужбовець 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України, колишній телеоператор Суспільне Миколаїв Олександр Попов. Цю інформацію повідомила сестра Олександра на сторінці у фейсбук.

Олександр Попов із 2005 року працював телеоператором у Миколаївській обласній державній телерадіокомпанії, а згодом — на Суспільне Миколаїв до вересня 2019-го. 

У квітні 2023-го року був призваний до лав ЗСУ, навчався на мінометника. Вже у вересні, у першому бою на Донбасі, був поранений. Після реабілітації повернувся на фронт. Олександру було 38 років. 

«Із Олександром працював буквально з перших днів його роботи оператором. Йому тоді було 20. Веселий, щирий, швидко всьому вчився. Бували з ним у відрядженнях, у полях, на заводах... Не пам’ятаю як журналіст, щоб він колись підвів мене як оператор. Не хочеться вірити, що його більше немає з нами. Він назавжди залишиться веселим і добрим другом», — згадує Олександра кореспондент Суспільне Миколаїв Федір Бондар.

Команда Суспільного сумує з приводу загибелі Олександра та висловлює співчуття родині захисника.