«Кримське питання» на Суспільне Миколаїв: релігійні переслідування в окупованому Криму

«Кримське питання» на Суспільне Миколаїв: релігійні переслідування в окупованому Криму

24 бер. 2023

Які релігійні спільноти в Криму зазнають тиску та репресій від росіян? Як окупанти поширюють репресивну практику на окупованих територіях України та як притягти злочинців до відповідальності? 25 березня о 20:00 дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Миколаїв та на платформах Суспільне Крим новий випуск проєкту «Кримське питання».

Читайте також: «Капелани. Віра на війні»: прем’єра фільму на платформах Суспільного

Співрозмовниками ведучої проєкту Олесі Вакуленко стануть дружина політв’язня Сервера Мустафаєва Майє Мустафаєва, правозахисниця, голова організації «Центр громадянських свобод» Олександра Матвійчук, активістка Українського культурного центру в Криму Олена Попова, митрополит Білоцерківський Православної церкви України Євстратій (Зоря).

Випуск «Кримського питання» дивіться онлайн на сайтах місцевих телеканалів Суспільного, у записі — на ютуб-каналі Суспільне Крим. 

«Кримське питання» — проєкт регіональної команди Суспільного Мовлення. Над ним працюють журналісти й редактори Суспільне Крим спільно із Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

На Миколаївщині 一 це телеканал Суспільне МиколаївУкраїнське Радіо Миколаїв та цифрові платформи: