Суспільне Миколаїв покаже матчі збірної України U-21 у підготовці до Євро

Суспільне Миколаїв покаже матчі збірної України U-21 у підготовці до Євро

22 бер. 2023

24 та 27 березня збірна України з футболу U-21 проведе два товариських матчі проти молодіжних збірних Данії та Італії. Місцеві телеканали Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Миколаїв, сайт Суспільне Спорт та ютуб-канал Суспільне Спорт покажуть ігри наживо (ютуб-канал покаже другий матч Україна – Італія).

Читайте також: Матеріали журналістів Суспільне Спорт — у номінаціях міжнародної премії AIPS

  • 24 березня о 15:20 Україна зіграє проти збірної Данії. Матч відбуватиметься у Туреччині.
  • 27 березня о 20:50 підопічні Руслана Ротаня гратимуть в гостях проти збірної Італії.

Коментуватиме матчі коментатор Суспільного Андрій Столярчук.

Одразу після матчу Україна – Італія дивіться підсумкову студію на Місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, сайті Суспільне Спорт та ютуб-каналі Суспільне Спорт, де проаналізують два поєдинки за участі молодіжної збірної України.

Зазначимо, молодіжна збірна України U-21 виступатиме у фінальній частині Чемпіонату Європи-2023, який проходитиме з 21 червня по 8 липня у Грузії та Румунії. За результатами жеребкування Україна потрапила до групи B, де її суперниками стануть молодіжні збірні Румунії, Іспанії та Хорватії.

Нагадаємо, 26 березня о 19:00 місцеві телеканали Суспільного Мовлення транслюватимуть матч національної збірної України проти Англії у межах відбору на Євро-2024.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

На Миколаївщині 一 це телеканал Суспільне МиколаївУкраїнське Радіо Миколаїв та цифрові платформи: 

Фото — НОК