Чи заборонять участь проросійських партій у виборах? — у першому випуску «Нового відліку» на Суспільне Миколаїв

Чи заборонять участь проросійських партій у виборах? — у першому випуску «Нового відліку» на Суспільне Миколаїв

10 бер. 2023

У п’ятницю, 10 березня, о 19:00 Суспільне Мовлення запускає новий проєкт — суспільно-політичне токшоу «Новий відлік», яке виходитиме щоп’ятниці на Суспільне Миколаїв, інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, ютуб-каналі Першого та в ефірі Українського Радіо.  

Читайте також: На Суспільному стартує суспільно-політичне токшоу «Новий відлік»

У першому випуску токшоу «Новий відлік» ведучий проєкту Андрій Діхтяренко разом із запрошеними гостями обговорить такі питання:

1. Верховна Рада розглядає законопроєкт про заборону проросійським партіям балотуватися на виборах упродовж 10 років. Чи вдасться парламенту провести власну «антикремлівську люстрацію»?

2. Росія викрадає українських дітей: яка їхня доля та як нам повертати цих дітей з ворожого полону?

Гості токшоу:

  • Ростислав Павленко, народний депутат України, фракція «Європейська солідарність»;
  • Ярослав Железняк, народний депутат України, партія «Голос»;
  • Віталій Безгін, народний депутат України, фракція «Слуга народу»;
  • Андрій Магера, ексзаступник голови Центральної виборчої комісії.

«Новий відлік» — це майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України. До студії «Нового відліку» запрошують експертів, які аналізують головні події тижня. Серед постійних тем програми — ситуація на фронті, внутрішня та міжнародна політика, соціально значущі теми, спростування російської дезінформації та фейків.

Дивіться та слухайте токшоу «Новий відлік» з ведучим Андрієм Діхтяренком щоп’ятниці о 19:00 з 10 березня на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення на ютуб-каналі Перший. В ефірі Українського Радіо можна слухати перший блок токшоу «Новий відлік».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

На Миколаївщині 一 це телеканал Суспільне МиколаївУкраїнське Радіо Миколаїв та цифрові платформи: