«Будемо відбиватися від ворога та будемо з теплом», — Віталій Кім в інтерв’ю Суспільне Миколаїв

«Будемо відбиватися від ворога та будемо з теплом», — Віталій Кім в інтерв’ю Суспільне Миколаїв

2 лис. 2022

Російська армія з перших днів повномасштабного вторгнення атакувала територію Миколаївщини. Як російське вторгнення змінило життя та професійну діяльність, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів в інтерв’ю Суспільне Миколаїв.

Читайте також: Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо та соцмережі Суспільне Миколаїв

«Життя змінилося повністю. Воно поділяється зараз повністю на “до” і “після” початку війни. Пам’ять зараз лише про стан війни. Розклад змінився на 24/7, без вихідних. Щодо інтересів – вони не змінились, окрім Перемоги, — зазначає Віталій Кім. Головне для мене – сім’я та відновлення регіону. Бажань багато. Роботи буде ще більше після нашої Перемоги».

Про ситуацію на фронті та на тимчасово окупованих територіях, масштаби руйнувань, яких зазнала Миколаївщина за 8 місяців повномасштабної війни, роботу з виявлення та притягнення до відповідальності колаборантів та навідників — дивіться у першій частині інтерв’ю з  Віталієм Кімом.


У другій частині Віталій Кім розповів як працюють миколаївські аграрії в умовах війни, які перспективи для Миколаївщини на прийдешній опалювальний сезон: газ, електроенергія та вода, а також про перспективи області після перемоги України. 

«Світ нас не кидає, а намагається допомогти. Зима буде складна, але ми готуємося до декількох планів. Будемо відбиватися від ворога та будемо з теплом. Ми допомагаємо всій енергетичній системі України», — говорить Віталій Кім. 


Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, всеукраїнські канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини про Миколаївщину — на платформах: