Суспільне Миколаїв шукає в команду шеф-редактора/-ку

Суспільне Миколаїв шукає в команду шеф-редактора/-ку

7 жов. 2022

Суспільне Мовлення — найбільша незалежна медіакомпанія України — шукає шеф-редакторів/-ок у чотирьох регіонах, які працюватимуть з новинами й очолять  команди в Миколаєві, Івано-Франківську, Запоріжжі та Донбасі

«Ми шукаємо людей, які мають посилити наші команди у дуже відповідальний момент, коли люди по всій країні — на національному та регіональному рівнях — потребують не просто новин, а інформації, яка є життєво важливою», — наголосила генеральна продюсерка інформаційного мовлення Суспільного Ангеліна Карякіна.

Суспільне Мовлення — незмінно серед лідерів з дотримання журналістських стандартів. Щорічно сайт Суспільне Новини — у «білому списку» найвідповідальніших та найякісніших онлайн-медіа від Інституту масової інформації. За даними соціологічних досліджень, 87% українців, що споживають новини Суспільного, довіряють їм (Gradus Research Company, 2022). Журналістські розслідування, документальні фільми Суспільного отримують професійні відзнаки й нагороди на українських та міжнародних фестивалях. 

Читайте також: Суспільне підтвердило високі стандарти журналістики незалежними моніторингами

«Стандарти журналістики — це фундамент, на якому побудований бренд Суспільне Новини. У всі часи верифікована інформація є важливою, але під час війни вона рятує життя. Зараз в українському суспільстві відбуваються тектонічні світоглядні зміни, я сподіваюся, що однією з них буде розуміння важливості довіри. Суспільне Новини від початку свого існування працює за професійними стандартами, і завжди публікує перевірену інформацію, що неодноразово підтверджено незалежними моніторингами. Суспільному можна і треба довіряти», — зазначила Тетяна Кисельчук, членкиня правління Суспільного Мовлення, відповідальна за інформаційне мовлення та діджитал-платформу. 

Останні пів року діджитал-платформи Суспільного стрімко розвиваються. Наша аудиторія зросла у 2,5 раза та досягла 6 млн підписок, 4 з яких — на регіональних мережах. Протягом наступного року Суспільне посилюватиме виробництво соціально важливого контенту, а також напрями діджиталу та маркетингу. 

Читайте також: Три проєкти Суспільного — переможці премії «Честь Професії» 

Наші колеги — це професіонали, які щодня забезпечують доступ до чесної та неупередженої інформації з усіх регіонів країни у форматі 24/7 на телебаченні, на радіо, в діджиталі.

Ключові завдання шеф-редактора: 

  • управління мультимедійною новинною редакцією: телебачення, радіо, сайт, соцмережі;
  • планування роботи редакції: графіки, виїзди на зйомки, записи коментарів, теми та фокус матеріалів, загальний вигляд випусків новин на телебаченні й радіо;
  • робота з показниками сайту та соцмереж;
  • підготовка матеріалів як регіонального, так і національного рівня: вичитування сюжетів чи текстів, підготовка журналістів до включок чи самостійна включка для національних випусків новин або марафонів.

З вимогами до кандидатів можна ознайомитися за посиланням

Чекаємо на ваше резюме на пошту hr@suspilne.media. Додайте, будь ласка, короткий мотиваційний лист, який розкаже, чим саме для вас цікава робота в команді Суспільного Мовлення.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини про Миколаївщину — на платформах: