«Миколаїв. Є життя» — спецпроєкт Суспільне Миколаїв до Дня міста

«Миколаїв. Є життя» — спецпроєкт Суспільне Миколаїв до Дня міста

9 вер. 2022

11 вересня о 18:00 на фейсбук-сторінці та ютуб-каналі Суспільне Миколаїв дивіться спеціальний проєкт-марафон до Дня міста «Миколаїв. Є життя».

За словами продюсерки Суспільне Миколаїв Катерини Лисюк, Миколаїв залишається прифронтовим містом. Але попри постійні обстріли, продовжує жити, працювати. Щоб до міських урочистостей з нагоди Дня Миколаєва могли долучитися ті, хто виїхав з регіону, команда Суспільного організовує трансляцію події на власних цифрових платформах.

«В програмі — 3 локації: гостьова студія із запрошеними гостями, концертний майданчик, де виступатимуть миколаївські артисти з власними та народними піснями. Третя локація створена так, щоб всі охочі, в режимі реального часу, також могли долучитися до урочистостей та привітати Миколаїв з Днем міста. Підготовка до такого формату – об’ємна і кропітка робота. Через зрозумілі обставини для нас такий проєкт зараз є викликом. Але, я впевнена, що все вийде і наші підписники отримають позитивні емоції в ці нелегкі часи», — зазначає Катерина Лисюк.

Читайте також: Документальний фільм «Маріуполь. Невтрачена надія» — на Суспільне Миколаїв

Під час марафону пролунають привітання від відомих миколаївців та посадовців, виступатимуть відомі миколаївські гурти та виконавці з власними авторськими піснями. Захід відбуватиметься в укритті задля безпеки артистів та учасників заходу. 

Впродовж всього спецпроєкту містяни та всі українці можуть залишати свої привітання з днем народження Миколаєва на фейсбук-сторінці Суспільне Миколаїв, під трансляцією.

«Наш гурт майже у повному складі залишився в Миколаєві і ще з травня місяця ми граємо благодійні концерти на підтримку ЗСУ. 11 вересня наше рідне місто-герой Миколаїв святкуватиме 233-річчя. Миколаїв – незламне, сильне і вільне місто. Цього року це особливе святкування, хоча і святкуванням його, по суті, назвати не можна. Бо кожен день в нашій країні гинуть люди, діти, військові... Наші захисники роблять неможливе задля Перемоги. І завдяки цьому ми можемо зібратися в безпечному місці і висловити слова подяки всім і кожному за підтримку, бо тільки разом, ми сила», — соліст українського миколаївського хеві-метал гурту «Крила» Олександр Плюснін.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, всеукраїнські канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Оперативні новини про Миколаївщину — на платформах: