18-річного жителя Інгульського району звинувачують у нападі на жінку

18:45, 9 лют. 2019
 
18-річного жителя Інгульського району звинувачують у нападі на жінку

У Миколаєві оперативник та спецназ поліції затримали 18-річного жителя Інгульського району. Його звинувачують у нападі на жінку, яке сталося 30-го грудня 2018 року. У лікарні жінка не лише надала прикмети чоловіка, а й упізнала його серед фотографій осіб, які вже мали проблеми з законом.

 Дмитро Івушкін начальник управління карного розшуку ГУНП У Миколаївській області, розповідає: «З’ясувалось, що того вечора потерпіла отримала ножові поранення у розважальному закладі, де у неї відбулась сварка з місцевим мешканцем. Після нападу зловмисник зник і переховувався від слідства. У ході слідчо-розшукових заходів був встановлений нападник та його місцезнаходження. 8-го лютого зловмисник був затриманий співробітниками управління карного розшуку Інгульського відділу поліції та роти поліції особливого призначення».

 Дмитро Івушкін додав, що слідчими відділення Інгульського відділу поліції розпочате кримінальне провадження за частиною 2-ю статті 121-ї Карного Кодексу України - “Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть”, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання міри запобіжного заходу.