Вісім дівчат боролися за титул "Перша леді Миколаєва"

17:18, 28 лис. 2019
 
Вісім дівчат боролися за титул

Серед восьми дівчат визначали найгарнішу, найрозумнішу і найбільш соціально активну студентку Миколаєва.  Усе це в рамках регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу краси "Перша леді".

Участь у конкурсі взяли вісім дівчат. Одна з них – Софія Сидорук. Навчається на першому курсі Чорноморського національного університету імені Петра Могили. Ділиться враженнями:

  • Мабуть, це моя давня дитяча мрія – брати участь у конкурсі краси, і, може, я навіть і буду переможницею.

Ще одна учасниця 20-річна Ілона Боровська, представниця Миколаївського інституту права Національного університету «Одеська юридична академія». Розповідає про підготовку до конкурсу.

  • Я дізналася про конкурс за місяць до його проведення. Академія надала мені велику підтримку, тому що я займалася з викладачем, я займалася вокалом.

У кожному з представлених навчальних закладів відбувся внутрішній відбір, за підсумками якого і сформувалася вісімка фіналісток. Головна координаторка регіонального етапу конкурсу Вікторія Романенко говорить:
- Був попередній відбір. Тобто ми надіслали листи, щоб ВНЗ зробили внутрішній відбір. Дівчину, яку вони вважають достойною представляти їхній навчальний заклад, вони делегували до нас.

На конкурсі кожна з учасниць презентувала відео, в якому розповідала про себе. Дівчата демонстрували свої вокальні дані. Також кожна конкурсантка брала участь у соціальному проєкті.

Окрім головного титулу "Першої леді Миколаєва", організатори визначали переможниць ще за сімома номінаціями.

 

Титул "Перша леді Миколаєва" виграла представниця Миколаївського вищого професійного училища №21 Валерія Риблова.
__________________
Автор: В. Степанов
Оператор: В. Філімон