Мешканцям багатоквартирного будинку відновили водопостачання

18:17, 12 лис. 2019
 
Мешканцям багатоквартирного будинку відновили водопостачання

У будинку за адресою вулиця Георгія Гонгадзе, 7 підприємство «Миколаївводоканал» знову увімкнуло водопостачання, яке було відключене за борги у вівторок, 5 листопада. Голова правління ОСББ «Паризька комуна» Василь Малишев сплатив водоканалу частину боргу – 18 тисяч гривень та уклав договір реструктуризації на один рік. Про це телефоном нашим кореспондентам повідомив директор Миколаївводоканалу Борис Дуденко.

Борис Дуденко, директор МКП «Миколаївводоканал», каже:
- Увімкнули ми їм воду. У ті дні, коли вода була вимкнена, ми забезпечували підвіз води для того, щоб мешканці могли набирати воду. Потім ми увімкнули їм воду, після сплати орієнтовно 20 % заборгованості. На ту суму, яка залишилася - 80 %,  ми підписали знову договір реструктуризації. Підписали його на рік. Будемо моніторити. Якщо погашення боргу не буде, за договором реструктуризації та нарахуваннями, які відбуватимуться, то ми свої дії будемо повторювати.

Нагадаємо, мешканцям багатоквартирного будинку за адресою Георгія Гонзадзе, 7, що в  Заводському  районі міста, 5-го листопада відключили водопостачання через заборгованість.  Йдеться про суму в 110 тисяч гривень. Попередження про відключення водопостачання в багатоквартирному  будинку за адресою Георгія Гонгадзе, під підпис голови ОСББ,  вручили 4 жовтня 2019 року. На під’їздах розклеїли оголошення. 5 листопада о 10-й ранку опломбували вентилі. В п’ятиповерхівці 62 квартири - проживає 109 людей. Воду перекрили й юридичним особам. Діяли співробітники комунального підприємства “Миколаївводоканал» у рамках Закону про житлово-комунальні послуги.

Авторка: Світлана Кльосова

Нагадаємо: Мешканцям багатоквартирного будинку відключили водопостачання