Баскетбольний клуб «Миколаїв» поступився «Черкаським Мавпам»

16:55, 8 лис. 2019
 
Баскетбольний клуб «Миколаїв» поступився «Черкаським Мавпам»

Одна перемога і п`ять поразок. Така статистика у чемпіонаті України була в активі Муніципального баскетбольного клубу «Миколаєва» напередодні домашнього матчу з «Черкаськими Мавпами». Чи вдалося команді Віталія Чернія покращити турнірне становище – дізнавалися кореспонденти Суспільного.

Стартові шість хвилин стали єдиним ігровим відрізком, коли господарі спорткомплексу «Надія» кілька разів передували в рахунку. Це стало можливим завдяки результативним діям атакувального захисника Максима Луценка і центрового Кервіна Брістола. Наприкінці десятихвилинки гості перехопили ініціативу і завершили чверть на свою користь – 16:25. Надалі перевага «Черкаських Мавп» почала збільшуватися.
По перерві ситуація для «Миколаєва» тільки погіршилась. У господарів не виходили кидки, боротьбу за підбори також переважно вигравали «Черкаські Мавпи». На початку останньої чверті перевага гостей досягла 25 очок. Після цього «Миколаїв» почав скорочувати різницю в рахунку.
Підсумковий рахунок – 68:76, п`ята перемога «Черкаських Мавп» у цьому сезоні.

Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські мавпи», каже:
- Хлопці дуже здорово відіграли, скажімо, три з половиною чверті виконували абсолютно всі настанови на майданчику. Я задоволений сьогодні молодими гравцями, в черговий раз.

- МБК «Миколаїв» зазнав шостої поразки у семи зіграних матчах. Не найкращий психологічний стан через невдалий старт сезону, а також занадто повільна гра, - цим пояснює поразку наставник «корабелів» Віталій Черній.

У черкащан після цієї гри буде тривалий відпочинок. Наступний матч підопічні Максима Міхельсона зіграють 29-го листопада в Дніпрі. «Корабели» вже 8-го листопада на своєму майданчику прийматимуть «Київбаскет».

Автор: В. Степанов
Оператор: В. Філімон