Поліцейські затримали двох підозрюваних у вбивстві чоловіка

12:52, 7 лис. 2019
 
Поліцейські затримали двох підозрюваних у вбивстві чоловіка

Вчора, шостого листопада,  поліцейські затримали двох підозрюваних у вбивстві чоловіка, тіло якого знайшли на Верхній набережній, неподалік пам’ятника Фалєєву.

Підозрюваних затримали у гуртожитку. Обидва вчаться у ліцеї, сироти, не місцеві: зі Львівської та Донецької областей, 18-ти і 17-ти років. Попередньо відомо, що ножем поранив старший із них. Хлопця раніше притягувли до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Олександр Гринчук, т.в.о начальника Центрального відділу поліції, каже:
- Провединими заходами було встановлено двох учнів ліцею, які намагалися пограбувати потерпілого, а коли він надав їм відсіч, то один із молодиків наніс численні ножові поранення. На даний час дані особи встановлені. Проводяться слідчі дії. В результаті обшуків нами вилушено речові докази. На даний час буде вирішуватись питання про підозру та  затримання даних осіб.

 

Нагадаємо, 28 жовтня по вул. Набережній перехожі побачили тіло чоловіка з зовнішніми ознаками насильницької смерті. Тоді експерт, оглянувши тіло, виявив ножові поранення спини та грудної клітини (понад 60 поранень), травми голови. Зараз під процесуальним керівництвом прокуратури області, із ними проводяться слідчі заходи. Хлопець, який наніс жертві смертельні поранення, затриманий слідчими у порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом буде обрана міра запобіжного заходу.
__________________
Авторка : Н. Булах