В Арбузинському районі сталася ДТП - загинув чоловік

10:16, 23 жов. 2019
 
В Арбузинському районі сталася ДТП - загинув чоловік

22 жовтня близько 22:30 на 116 км автодороги Н-24 «Благовіщенське - Миколаїв»,  в Арбузинському районі, сталася аварія - зіткнулися автомобілі Mercedes Vito та Fiat Qubo. Інформацію підтвердила Інна Парфенова, речниця нацполіції Миколаївської області.

Внаслідок автопригоди 42-річний пасажир Fiat загинув, а 61-річна водій та 54-річний пасажир травмувалися. Рятувальники 28 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області за допомогою шансового інструмента витягли двох людей (чоловіка та жінку) з автомобіля Fiat.


Фото -  ДСНС у Миколаївській області

Також травмувалися 47-річний водій та п’ятеро пасажирів Mercedes -  віком від 24 до 72 років. Усіх постраждалих доставили до Южноукраїнської міської лікарні. Про їхній стан телефоном розповіла заступниця головного лікаря Віра Шикерська:

  • Чотирьох оглянули амбулаторно та відпустили додому, за місцем проживання, на лікування. А трьох госпіталізували. Два з них в реанімації, у відділенні інтенсивної терапії і анестезіології. Із скелетними травмами важкими. Стан їхній стабільно важкий. Третій у хірургії з тупою травмою хребта. Стан його середнього ступеня тяжкості.

Інна Парфенова, речниця нацполіції Миколаївської області, каже:
- За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автор: О. Гордієнко
Оператор: І. Чорний