Чоловіку, якого звинувачують у вбивстві, повідомили про підозру

20:59, 19 вер. 2019
 
Чоловіку, якого звинувачують у вбивстві, повідомили про підозру

Слідчі Інгульського відділу поліції повідомили про підозру 48-річному чоловіку, якого звинувачують у потрійному вбивстві.

Іван Вигівський, т.в.о. начальника ГУНП в Миколаївській області, каже: -  Основна версія, яку розглядає слідство – це вбивство у зв’язку з неприязними стосунками, тому що він більше 12 років працював на цій станції, він знав в який час і які дні відбувається інкасація. На той період, коли він вчинив цей злочин, вже інкасація відбулася. Грошові кошти не були ним викрадені. Сьогодні слідчим цій особі оголошено про підозру за пунктом 1 частиною 2 статті 115 ККУ «Вбивство двох і більше осіб», а також до суду подане клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

20 вересня  чоловіку мають обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, 18 вересня о 12:20 до поліції надійшло повідомлення про те, що на автозаправній станції, розташованій на вулиці Новозаводській, знайдено тіла трьох вбитих співробітників станції -  побачила дружина одного з них. Свідками були також двоє водіїв вантажівки, які заїхали сюди для заправки. Цього ж дня 48-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві трьох працівників заправки поліція затримала за місцем проживання в Інгульському районі Миколаєва. Він виявився колегою загиблих. І раніше вже притягнувся до відповідальності за незаконний обіг зброї. Поліція відкрила кримінальне провадження за пунктом 2 частини другої 115 статті Кримінального кодексу України  - умисне вбивство. Санкція якої передбачає від 10-15 років, або довічне ув’язнення.