Детективи НАБУ затримали голову служби доріг Миколаївщини

16:37, 11 вер. 2019
 
Детективи НАБУ затримали голову служби доріг Миколаївщини

11 вересня в Одесі детективи Національного антикорупційного бюро затримали  голову служби автомобільних доріг Миколаївщини Андрія Максименка. Цю інформацію нашим кореспондентам телефоном підтвердила заступниця начальника прес-служби НАБУ Маргарита Живага. 
- Керівника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області було затримано під час одержання 90 тис. дол. США, які виявились другим траншем отриманої ним неправомірної вигоди, загальний розмір якої становить понад 2,5 млн грн.



Ми намагалися зв’язатися з Андрієм Максименком,  але його телефон вимкнений.

Нагадаємо,  в 2017 році Андрій Максименко був призначений радником тодішнього голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка, пізніше став начальником обласного управління інфраструктури, а з лютого 2018 року  виконував обов’язки керівника Служби автодоріг у Миколаївській області. У вересні 2018 року Андрій Максименко заявив, що хоче звільнитися з посади після того, як Кабмін прийняв рішення про перерозподіл на інші регіони 100 мільйонів гривень з ремонту доріг у Миколаївській області.  Тоді Андрій Максименко так і не звільнився.