19 липня - останній день роздачі ОВК бюлетенів і канцелярії

18:01, 19 лип. 2019
 
19 липня - останній день роздачі ОВК бюлетенів і канцелярії

19 липня останній день роздачі окружними виборчими комісіями бюлетенів та канцелярії. За даними держреєстру виборців, на Миколаївщині 924 дільниці, де 21 липня голосуватимуть за депутатів до Верховної Ради. У Миколаєві три ОВК: в Центральному, Заводському та Інгульському районах. На одній із них побували кореспонденти Суспільного.

Окружна виборча комісія № 129 розташована в адміністрації Центрального району. Тут роздачу бюлетенів та канцелярії розпочали 18 липня, - говорить член ОВК Володимир Лєсняков.

Комісія складається з 16 людей. Щоб отримати все необхідне для проведення голосування, членам дільничних комісій треба бути в складі трьох осіб. Після цього до дільниці їх супроводжуватиме поліцейський.

Володимир Лєсняков, член ОВК № 129, каже:

  • Загальна кількість бюлетенів, які нам передали від ЦВК по одномандатному округу - 145 тисяч 512, а по багатомандатному – 145 тисяч 448. Ми порахували, всім вистачить.

Станом на 13 годину, бюлетені отримали 33 дільниці Центрального району. Зразки виборчих бюлетенів розміщені на сайті виборчкому. У бюлетені по загальнодержавному багатомандатному округу 22 політичні сили.

Авторка: Катерина Балєєва
Оператор: Сергій Куропятник