Кореспонденти UA: МИКОЛАЇВ спілкувались із Андрієм Вадатурським

20:17, 15 лип. 2019
 
Кореспонденти UA: МИКОЛАЇВ спілкувались із Андрієм Вадатурським

Ми продовжуємо серію матеріалів про народних депутатів України від Миколаївщини, які повторно подали свої кандидатури до Верховної Ради.
Кандидатам ставимо однакові запитання: три ваші досягнення за попередню каденцію та три основні положення програми, з якою йдете до Верховної Ради. Цього разу кореспонденти #UA: МИКОЛАЇВ поспілкувались з народним депутатом по 130 виборчому округу Андрієм Вадатурським.

Андрій Вадатурський — народний депутат України з 27-го листопада 2014 року. Член депутатської фракції партії “Блок Петра Порошенка”. Цього року балотується як безпартійний самовисуванець. За свою каденцію подав 171 законопроєкт, зробив 15 пропозицій до таблиць правок та оформив 65 депутатських запитів. 10 разів Андрій Вадатурський виступав з трибуни, 17 разів — з місця. Відповідно до даних електронної реєстрації народний депутат був присутнім на 527 засіданнях з 589. Сам Андрій Вадатурський серед своїх досягнень протягом каденції у першу чергу виділяє законодавчу діяльність.

За даними аналітичного порталу “Слово і діло”. На посаді Народного депутата України Андрій Вадатурський виконав 90 відсотків своїх обіцянок. Свою передвиборчу програму базує на аграрному та інфраструктурному напрямках.
За словами Координатора громадської мережі ОПОРА Дмитра Баштового, агітаційна кампанія Андрія Вадатурського має інтенсивний характер.
- Щодо порушень, ми не фіксували порушень щодо ведення його агітаційної кампанії. Питання виникали на юридичній площині, тому що він, як народний депутат, розповсюджував свою агітаційну продукцію, як ми вважали, але з інформацією, як про діяльність народного депутата.


Авторка: В. Чернявська
Оператор: В. Філімон