Триває реконструкція Соборної площі

18:20, 11 лип. 2019
 
Триває реконструкція Соборної площі

Одинадцятого липня журналістам показали, як триває реконструкція Соборної площі.

- Від початку реконструкції  Соборної площі  зроблено 25-27% від загальної кількості запланованих робіт, - говорить майстер ділянки Євген Карпов. Встановлено 270 квадратних метрів плитки та підготовлено котлован для пішохідних фонтанів. Роботи щодо їхнього встановлення мають розпочатися 15 липня. Але цього тижня роботи на площі можуть призупинити.

- Реконструкцію компанія «ПІК-СТРОЙ» виконує власним коштом, - розповідає майстер ділянки Євген Карпов. - У нас є в запасі повно механізмів, повно людей. Я так розумію, немає фінансування і у великих об’ємах, у потрібних об’ємах матеріали не заходять. Ми вже зупиняємося.

Директорка ТОВ «БВК «ПІК-СТРОЙ» Марина Лазовенко зараз знаходиться в Одесі. Зв’язатися з нею не вдалося. Директор Департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради Сергій Коренєв стосовно фінансування поки не коментує. Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич під час позачергової  52-ї сесії міськради сказав наступне:
- Задача стоїть проста: зробити якісно, ​​зробити на десятиліття, зроби так, щоб не було потім соромно. Якщо не буде працювати фонтан через те, що недоплатили... на День міста - це буде сумно, неприємно. Але що поробиш?

 

Авторка:  В. Андрушків
Оператор: І.Чорний