Пасажирський автобус із Миколаєва зламався дорогою до Греції

18:10, 24 чер. 2019
 
Пасажирський автобус із Миколаєва зламався дорогою до Греції

Пасажирський автобус із Миколаєва, який віз до Греції на фестиваль танцювальний колектив - зламався дорогою. Під сонцем діти та супровідники провели вісім годин.

Дітей перевозив ПП «Савченко». Олена Череповська, бабуся дев’ятирічної Маргарити Дідан, яка з колективом «Пірует» поїхала на фестиваль до Греції, говорить, що дорогою батьки, які супроводжували дітей, почали писати: кондиціонер в автобусі не працює, на кожній зупинці водії щось ремонтують.

Дітей із траси забрав грецький автобус. До місця призначення 22 дитини віком від семи до дев`яти років та 20 батьків дістались о 17:30, а мали приїхати о восьмій ранку.

 Олена Череповська каже, директор ПП «Савченко» Григорій Савченко телефоном спілкувався неохоче, кидав слухавку. Ми приїхали за юридичною адресою підприємства, директора на місці не було. Спілкуватись із журналістами телефоном він не захотів.

Автобус, який зламався, знаходиться на станції технічного обслуговування в Греції. Танцювальний колектив «Пірует» має виїхати додому в суботу, 29 червня.

Олена Череповська говорить, по поверненні дітей та їхніх батьків, писатимуть заяву в поліцію та вимагатимуть компенсації від перевізника.

Автор: Валентина Гурова
Оператор: Ігор Чорний