У мікрорайоні Намив чоловік зґвалтував жінку

17:14, 24 чер. 2019
 
У мікрорайоні Намив чоловік зґвалтував жінку

Близько першої ночі проти 24 червня в мікрорайоні Намив 32-річний чоловік зґвалтував 38-річну жінку.

На галявині поблизу річки Південний Буг чоловік скоїв зґвалтування. Анжеліка та Юрій Медвєдєви живуть на 10-му поверсі у будинку на вулиці Лазурна, біля прибережної зони. Збиралися спати, коли почули жіночий крик.

Анжеліка Медвєдєва розповідає:
- Ми звернули на це увагу, але відразу значення цьому не надали. Потім, через хвилину або дві, крик повторився, він посилився, став ще більш вираженим і я тоді сказала чоловікові, що потрібно дзвонити в поліцію.

Поки дружина викликала поліцію, Юрій Медвєдєв спустився вниз. На допомогу прийшли ще двоє молодих хлопців. Поблизу дороги лежала жінка. Підозрюваний намагався втекти - його затримали патрульні.

Віталій Душко, речник патрульної поліції, каже:

  • Патрульним було надано вичерпний опис чоловіка. Хлопці розпочали відпрацьовувати територію і за декілька хвилин побачили, як за одним із дерев ховається невідомий чоловік. Його затримали. Коли підвели до потерпілої, вона його одразу впізнала і вказала прямо на нього.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції. Араік Кочкадамян, начальник слідчого відділу, говорить:

  • Наразі вирішується питання про оголошення вказаній особі про підозру і обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Із місця події було вилучено усю необхідну інформацію, призначені всі необхідні судово-медичні та інші судові експертизи. Досудове слідство триває. На даний момент вказана особа відмовилася від дачі будь-яких показів, на даний момент зі слідством вона не співпрацює.

 

Авторка: Світлана Кльосова

Оператор: Сергій Куропятник