На електронну почту ДСНС надійшло повідомлення про замінування

17:55, 22 чер. 2019
 
На електронну почту ДСНС надійшло повідомлення про замінування

22 червня на електронну почту ДСНС надійшло анонімне повідомлення про замінування супермаркету «Велмарт», розташованого навпроти автовокзалу, магазину «Фокстрот», Миколаївської обласної інфекційної лікарні і всіх православних церков міста. На зазначених об’єктах працювали служби екстреного реагування.

Антон Івченко, заступник начальника 4-ї державно-рятувальної частини, говорить, що інформація про мінування супермаркету «Велмарт» надійшла об 11:00. Евакуйовано з приміщення 700 людей. 

У магазині «Фокстрот», що знаходиться на вулиці Шостій  Слобідскій, про мінування дізналися о 11:45.  Одразу почали евакуацію персоналу та відвідувачів, - говорить адміністратор Сергій Лабик.

Вдруге мінують Миколаївську обласну інфекційну лікарню. Станом на 12:33 територію перевірили. Вибухівки не знайшли. Пацієнтам та персоналу нічого не загрожує, - говорить головна лікарка Світлана Федорова.

Станом на 17:30 Марина Калина, речниця Нацполіції каже:
- Перевірки на об’єктах тривають. Також служби відпрацьовують нові об’єкти: автозаправні станції міста, торгово-розважальний центр «CityCenter», а також обласне управління поліції, що на Декабристів.

Нагадаємо, з понеділка, 17 травня, в Миколаєві щодня анонім мінує об’єкти.  На електронну пошту рятувальників і поліції надсилають повідомлення про мінування різних інфраструктурних об’єктів міста: кілька разів вказувалися всі лікарні міста, дитячі садки, зоопарк, аеропорт, церкви. Повідомлення не підтверджуються.

Автор: Ніна Булах
Оператор: Юлія Кускова