Миколаївці скаржаться на неогороджену територію котельні

18:01, 12 чер. 2019
 
Миколаївці скаржаться на неогороджену територію котельні

Поіржавілі залишки від демонтованих залізних цистерн, сміття та сторонні люди на території непрацюючої котельні гарячого водопостачання. Мешканці будинків № 21, що на проспекті Центральному, та на вулиці Шосейній, 58, що у Заводському районі, скаржаться на неогороджену територію у своєму дворі. Територія знаходиться на балансі обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго». Чи реагують на скарги людей власники території та чи встановлять огорожу і попереджувальні знаки навколо котельні - дізнавались кореспонденти UA: МИКОЛАЇВ.

Олег Семенюк мешкає в будинку № 58, що на вулиці Шосейній. Говорить, що рік тому працівники обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго»  демонтували залізні цистерни. Зараз територія котельні огороджена неповністю, ніяких попереджувальних знаків немає. Доступ до котельні та прилеглої до неї територіє вільний. Чоловік розповідає, що часто бачить тут  дітей, а глибина ям, які лишилися після демонтажу цистерн та зараз накриті залізними пластинами, близько трьох метрів.

Микола Логвінов, директор обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» коментувати ситуацію відмовився.

Олександр Омельчук, заступник міського голови, говорить, що про ситуацію знає і вже розпорядився встановити огорожу та попереджувальні знаки.

Місцева жителька Людмила Шишкіна розповіла, що дітям у дворі гратися ніде, тому хотіли на частині неогородженої території котельні зробити майданчик.  Керівництво обласного комунального підприємства «Миколаївоблтеплоенерго» не дозволило проводити будівельні роботи.

 

Нагадаємо, гарячого водопостачання в місті Миколаєві немає більше десяти років. У 2018 році обласне комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго», виконуючи рішення міськради,  демонтувало мережі подачі гарячої води. Гроші, вилучені від збуту металу, витратили на підготовку до опалювального сезону 2019 року.

 Авторка: В.Андрушків.
Оператори: В. Філімон, С. Куропятник.