Вчителі та юристи обговорили проблему булінгу

18:33, 11 чер. 2019
 
Вчителі та юристи  обговорили проблему булінгу

11 червня в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти говорили про булінг та як його подолати. Фахівці Миколаївського головного територіального управління юстиції розробили та продемонстрували інформаційний дайджест із порадами для вчителів.

Ганна Цилкіна – заступниця директора з виховної роботи у Миколаївській загальноосвітній школі № 29 - на цій посаді чотири роки. До цього 15 років була вчителем. Говорить: протягом своєї практики з боулінгом не стикалася.

  • Після внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення підвищився рівень відповідальності для батьків та дітей, тому треба посилити роз`яснювальну роботу, – говорить начальник відділу ювенальної превенції Головного управління національної поліції у Миколаївській області Сергій Демідов.

  • Проєкт протидії булінгу розробили протягом місяця, – говорить начальник головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Роман Возняк. - Презентаційний матеріал вміщує в себе близько 16 слайдів, які розкривають , що таке булінг, законодавство, хто є учасниками булінгу і антибулінгової кампанії, хто є учасниками середовища, чим відрізняється булінг від конфлікту, як діяти в тій чи іншій ситуації. 

Учасники домовились про проведення спільних семінарів та тренінгів для школярів, їхніх батьків та педагогів.

Автор: В. Степанов
Оператор: В. Філімон