Миколаївський гандбольний клуб «Реал» - володар бронзових медалей кубку України

19:39, 20 тра. 2019
 
Миколаївський гандбольний клуб «Реал» - володар бронзових медалей кубку України

Миколаївський гандбольний клуб «Реал» - володар бронзових медалей кубку України. 19-го травня в Ужгороді відбувся матч за третє - четверте місце. У матчі за «бронзу» підопічні Наталі Пархоменко  зіграли проти херсонської «Дніпрянки».

Протягом стартових хвилин лідерство в рахунку тримали гандболістки «Реалу». У першій 30-хвилинці перевага підопічних Наталі Пархоменко не перевищувала два  м`ячі. На 22-й хвилині гравець «Дніпрянки» Катерина  Кандибей завершила свій прохід влучним кидком та зрівняла рахунок – 9:9. За три хвилини перевага у два м`ячі була вже у гандболісток із Херсона. Протягом останніх п’яти хвилин першої половини лідер змінився ще один раз, а на перерву команди пішли за рівного рахунку – 12:12.

Протягом третини другої частини матчу «Реал» здобув перевагу в шість м`ячів. Два тайм-аути та результативність дев’ятого номера Маргарити Іщенко –  «Дніпрянці» вдалося скоротити різницю до трьох м`ячів. Спробам суперниць перевести гру у овер-тайм перешкоджала голкіпер миколаївської команди Ірина Нікіфорук. У найбільший гольовий доробок у підсумкову перемогу «Реалу» зробила найкращий бомбардир цьогорічного чемпіонату України – Світлана Аксьонова. На її рахунку  11 результативних кидків. По шість м`ячів записали на свій рахунок Христина Бабій та капітан команди  Дарина Черв`якова.  У «Дніпрянки» найрезультативнішою стала Маргарита Іщенко – дев’ять кидків. Підсумковий рахунок зустрічі – 26:30, перемога та бронзові медалі у гандболісток «Реалу».