Рятувальники гасять пожежу на полігоні твердих побутових відходів у Вознесенському районі

17:23, 20 тра. 2019
 
Рятувальники гасять пожежу на полігоні твердих побутових відходів у  Вознесенському районі

Із восьмого ранку і до тепер (станом на 17:25)  рятувальники гасять пожежу на полігоні твердих побутових відходів у  Вознесенському районі.

Володимир Гуцалов, начальник 12-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Миколаївській області, каже:
- Працює шість одиниць допоміжної спеціалізованої техніки та дві одиниці техніки 12-ї  державної пожежно-рятувальної частини на площі чотири гектари.

Юрій Сметана, перший заступник Вознесенського міського голови, розповідає, як гасили пожежу 19 травня:
- Було тушіння силами комунальної техніки та двох одиниць пожежної частини місцевого 12 підрозділу.

Нагадаємо, 19 травня о 09:24 за екстреним номером ”101” надійшло повідомлення про пожежу сухої трави та сміття на відкритій території у Вознесенському районі. О 12:40 черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідував займання на площі чотири гектари. О 23:54 про пожежу на полігоні твердих побутових відходів комунального підприємства “Санітарна очистка міста” повідомили мешканці с. Таборівка Вознесенського району. На місце направили рятувальників 12 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Всього до гасіння залучили шість одиниць техніки: два бульдозери, трактор, водовозку та техніку 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини. За словами речниці ДСНС Ілляни Пацюк, попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем.