Муніципальний футбольний клуб «Миколаїв» повторив клубний рекорд

12:50, 20 тра. 2019
 
Муніципальний футбольний клуб «Миколаїв» повторив клубний рекорд

Муніципальний футбольний клуб «Миколаїв» повторив клубний рекорд. В останній виїзній грі чемпіонату України серед команд Першої ліги сезону 2018 - 2019 «корабели» переграли ФК «Суми» із найбільшою  у своїй історії різницею в рахунку.

На 17-й хвилині  матчу вінгер «Миколаєва» Артем Радченко ударом з кількох метрів по порожніх воротах відкрив рахунок у матчі. За 20 хвилин рахунок став 0:2. Капітан  гостей Андрій Ковальов  розпочав контратаку – віддав пас у розріз на Віктора Берка, і сам її завершив ударом у дотик після прострілу від партнера. 44-та хвилина – третє взяття воріт: знову швидкий вихід з оборони, простріл з правого флангу у виконанні Сергія Кравченка і точний удар Артема Радченка. 54-та хвилина – Сергій Кравченко ударом головою переграв голкіпера господарів Микиту Зеленського. 60-та хвилина – 18-річний захисник Богдан Порох забив дебютний гол за першу команду «Миколаєва» - 0:5. Через 7 хвилин після пасу Віктора Берка свій третій м`яч у грі забив Артем Радченко. 70-та хвилина: після двох результативних передач Віктор додав забитий м`яч: Сергій Кравченко з правого флангу прострілив, Берко відправив м`яч у порожні ворота. На 84-й хвилині захисник «корабелів» Дмитро Сартина добив м`яч у сітку після того, як голкіпер господарів парирував удар Сергія Кравченка.

0:8 – такий підсумковий рахунок матчу. Така різниця стала повторенням рекорду «Миколаєва» у чемпіонаті України. В останньому турі, 25-го травня, команда Сергія Шищенка прийматиме «Дніпро-1». Сумчани гратимуть на виїзді з «Рухом».

 

Автор: В. Степанов