“Ніко-баскет” зіграв останні матчі в першому колі чемпіонату України

20:39, 18 бер. 2019
 
“Ніко-баскет” зіграв останні матчі в першому колі чемпіонату України

   "Ніко-баскет" зіграв останні матчі в першому колі чемпіонату України серед команд Вищої ліги. Підопічні Валентина Бєрєстнєва приймали лідера першої групи - "Прометей" з Кам’янського.
   Початок першого матчу був за гостями. Рахунок першої чверті— 19:25. Попри спроби “Прометея” збільшити гандикап, другу чверть виграли вже миколаївці — 21:18. По перерві “Ніко-баскет” вперше вийшов вперед завдяки трьохочковому від Сергія Юркевічуса. За підсумками третьої чверті мінімальну перевагу заробили баскетболісти з Кам’янського — 64:65. Саме такий гандикап на користь гостей зафіксувала і остання сирена матчу: 75:76 — переміг “Прометей”. Була боротьба і у другому матчі. Завдяки результативним діям Марка Боднара, Максима Ожегова та Богдана Лук’яна відрив гостей наприкінці першої десятихвилинки складав три очки. Потім вперед вийшов “Ніко-баскет”. Проте, ще у другій чверті команда Валентина Бєрєстнєва провела ігровий відрізом, який завершився з рахунком 0:8, через що на велику перерву команди пішли за переваги “Прометея” - 38:40. Після третьої чверті завдання господарів ускладнилося — 51:57. Свою перевагу гості не зуміли втримати. Переможець визначився у овер-таймі. У додатковій п’ятихвилинці “Ніко-баскет” набрав два очки, в той час як команда з Кам’янського заробила сім  пунктів. Фінальна сирена підсумувала ще одну перемогу “Прометея” - 74:79.
   Гості завершили перший етап першості з показником - 31 перемога у 32-х матчах. Команда Валентина Бєрєстнєва має 20 перемог та 12 поразок, що також дозволило команді з Миколаєва потрапити у друге коло чемпіонату України.