На Миколаївщині в сервісних центрах МВС запроваджується проект «Таємний клієнт»

12:05, 19 лют. 2019
 
 На Миколаївщині в сервісних центрах МВС запроваджується проект «Таємний клієнт»

Із 18 лютого на Миколаївщині в сервісних центрах МВС, які є державною установою, запроваджується проект «Таємний клієнт». Кожен відвідувач, отримавши адміністративну послугу, має чудову можливість залишити відгук і тим самим долучитись до покращення роботи державної структури.

  • Хочемо почути думку кожного аби покращити якість надання послуг, — розповів начальник Регіонального сервісного центру МВС в Миколаївській області Володимир Маслак. — Ми хочемо побачити нашу роботу вашими очима. Таємним клієнтом, може стати кожен охочий, але обов`язково перед візитом до сервісного центру МВС слід ознайомитися з анкетою та отримати послугу в адміністраторів оновлених сервісних центрах МВС.

Після отримання реальної послуги, кожен може заповнити та надіслати анкету-відгук hsc.gov.ua/anketa/. Проект поки що проходитиме в чотирьох сервісних центрах МВС, які між собою об`єднані єдиною візуальною концепцією та сучасним устаткуванням (м. Вознесенськ, м. Нова Одеса, м. Новий Буг та м. Первомайськ). Саме тут фахівці обслуговують клієнтів за допомогою електронної черги, діти мають можливість бавитись в спеціальних куточках, поки батьки реєструють автівку або ж почитати літературу за допомогою буккросингу. Крім того, центри обладнані камерами відеоспостереження, завдяки яким на сайті myk.hsc.gov.ua можна подивитися завантаженість центру і відслідкувати його роботу.

Громадяни наразі можуть оцінити роботу адміністраторів сервісних центрів МВС:

— № 4842 в м. Первомайськ, вул. Вознесенська, 73б;

— № 4843 в м. Нова Одеса, вул. Сеславінського, 12;

— № 4844 в м. Вознесенськ, вул. Молодогвардійська, 45;

— № 4845 в м. Новий Буг, пл. Свободи, 1.

 

Усі відгуки та зауваження будуть опрацьовані в режимі реального часу. Детальніше про проект: hsc.gov.ua/guest/, анкета для заповнення: hsc.gov.ua/anketa/.

Нагадаємо, що сервісні центри МВС працюють з вівторка по п`ятницю з 9 години й до 18 години без перерви на обід, в суботу – з 9:00 до 16:45. Вихідні дні – неділя та понеділок.