Хлопчик втратив кисть правої руки через вибух

15:59, 18 лют. 2019
 
Хлопчик втратив кисть правої руки через вибух

Одинадцятирічний  хлопчик, який 17 лютого в Баштанці втратив руку, зараз знаходиться в травматологічному відділенні Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні. Хлопчик втратив кисть правої руки.
До обласної дитячої клінічної лікарні Сергія привезли о третій годині ранку. Про стан хлопчика розповів Олег Бабін - заступник головного лікаря з лікувальної роботи: «Ми дуже вдячні лікарям Баштанської центральної районної лікарні - на їхні плечі лягла перша допомога. Вони сформували куксу.  Для подальшого лікування дитина була відправлена до нас. Зараз обирається тактика подальшого ведення дитини».

Хлопчик перебуває в травматологічному  відділенні.  В якому він стані розповів лікар-травматолог Євген Шестопалов: «У нього ампутація правої кисті на рівні нижньої третини передпліччя, множинні рани і садна обличчя. Він знаходиться в стадії медикаментозного сну. Далі вже буде проводитися лікування безпосередньо цієї травми передпліччя, місцеве лікування, загальне лікування,  протезування».

Патрон 12-го калібру, який вибухнув у дитини в руках, хлопцю дав його товариш.

Нагадаємо, 17 лютого о 17:50 до Баштанської центральної районної лікарні привезли хлопчика з травмою руки – без кисті. У нього в руках вибухнув патрон. Поліція з`ясовує обставини події.

 

Авторка: Світлана Кльосова
Оператор: Ігор Чорний.