Підсумки тижня. Новини Миколаївщини 01.04.2022

1 кві. 18:00


У підсумковому випуску новин про таке:

Прощання із Соколом

У Миколаєві 31 березня попрощались із бійцем територіальної оборони, ветераном АТО Дмитром Олійником із псевдо «Сокіл».

Зруйнована адмінбудівля Миколаївської обласної ради

За останньою інформацією 12 людей загинули, 34 травмовані, 8 у важкому стані. Пошуково-рятувальна операція триває. Такі результати потрапляння російської ракети у будівлю Миколаївської міської ради, де також розташована Миколаївська військово-цивільна адміністрація.

Загинули добровольці

Унаслідок обстрілу будівлі Миколаївської обласної ради російськими військами загинули щонайменше 15 людей. Серед загиблих були семеро добровольців.

Від вибуху ракети постраждав Палац творчості учнів

Будівля Миколаївського палацу творчості учнів зазнала пошкоджень від вибуху, що стався внаслідок обстрілу російськими військами будівлі обласної ради 29 березня.

Брифінг начальника Миколаївської ОВА

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім під час брифінгу розповів про ракетний удар по будівлі облради, про економічну ситуацію у регіоні та перебіг посівної кампанії на Миколаївщині.

Волонтери допомагають з евакуацією до безпечних місць

Миколаївська волонтерка разом із друзями з інших країн організовують евакуацію цивільного населення. Охочі виїхати з Миколаєва та інших міст України заздалегідь записуються та в призначений час приходять до автобуса, який безкоштовно відвозить на кордони.

Дистанційне навчання

З 28 березня миколаївські школярі повернулися до навчання у дистанційному форматі.

Благодійний фонд “Доброта та довіра”

Обласний благодійний фонд “Доброта та довіра” під час війни продовжив опікуватися багатодітними родинами та сім’ями, де є діти з інвалідністю.

Перукар волонтер

Миколаївський перукар Артем Шпаковський на волонтерських засадах стриже військовослужбовців.

Побралися під звуки обстрілів

В одному з підрозділів Миколаївської обласної варти між представницею формування та її нареченим уклали шлюб «на виїзді».

 

Інші випуски
Більше відео