Визнання псевдореспублік. Мости Миколаєва

22 лют. 19:00


РФ визнала так звані "Л-ДНР"

22 лютого Рада Федерації РФ проголосувала за ратифікацію угод про дружбу, співробітництво і взаємну допомогу з "ДНР" і "ЛНР". Рішення було ухвалене одноголосно, - повідомляє Суспільне.

Напередодні, звертаючись з цього приводу до своїх громадян, президент країни-агресора озвучив фейкову історію стосунків між нашими народами і державами, заявляв про недієздатність України, згадав і Миколаїв - рішення про ліквідацію 2021-го року Чорноморського суднобудівного заводу.

Що значить визнання російським керівництвом незалежності терористичних утворень на сході України?

Як реагують на це рішення Україна та міжнародна спільнота?

Чому насправді був ліквідований Чорноморський суднобудівний завод? Коментарі: керівників органів влади та місцевих експертів

Миколаївські мости

21 лютого під час буксирування несамохідного плавучого крану до акваторії ДП «Миколаївський суднобудівний завод» сталося зіткнення плав крану з нерозвідною частиною Південно-Бузького мосту, - про це повідомило на своїй Телеграм-сторінці підприємство «ЕЛУ автодоріг».

Згодом, як повідомив у Фейсбуці голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім, був знеструмлений Інгульський міст, через що відбулась затримка із відновленням руху по ньому.

В якому стані перебувають розвідні мости Миколаєва? Хто опікується технічним обслуговуванням цих об’єктів? Чи відбудеться передача Південно-Бузького мосту на баланс держави?

 

Гості: Юрій Степанець, заступник Миколаївського міського голови Віталій Шевченко, директор КП «Експлуатаційне лінійне управління автодоріг»

 

Ведуча: Тетяна Мілякіна

Інші випуски
Більше відео