Особи з інвалідністю: як покращити якість життя | 30.11.2021

30 лис. 12:15


29 листопада 2021 року розпочав роботу Перший форум “4і інклюзія”, організований Міністерством соціальної політики України спільно з ЮНІСЕФ і присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю. Він має стати постійною платформою для експертизи і спільної реалізації урядових та громадських ініціатив, котрі змінять якість життя людей з інвалідністю, - наголосила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна.

2 грудня у Миколаєві має відбутися зустріч голів районних організацій осіб з інвалідністю з представниками обласної влади для обговорення Національної стратегії безбар’єрності.

У програмі «Радіодень» з’ясуємо:

  • Які проблемні питання обговорюватимуться на зустрічі громадських організацій осіб з інвалідністю з керівництвом області;
  • Які державні та місцеві програми діють в області щодо забезпечення соціалізації осіб з інвалідністю;
  • Як покращити якість життя осіб з інвалідністю.

Спікерка: голова Миколаївської обласної організації Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України» Ольга Степаненко.

Коментарі: голова ГО «Вітовщина» Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України Ольга Сливка; директорка Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Ірина Чекарь; начальниця Миколаївського регіонального центру з фізичної культури й спорту інвалідів "Інваспорт" Тетяна Жуковська.

Ведуча: Оксана Хмельова.

Інші випуски
Більше відео